Product Detail
CHEESY BALSAMIC BRESAOLA ROLLS
This cold "mise en bouche" is very easy to prepare and includes 2 ingredients which are typically paired with Balsamic in Modena tradition: Cheese and Cured Meat.
Ingredients for 2 /Ingredienti per 2:
4 slices of Bresaola / 4 fette di breasola
100g Ricotta Cheese/ 100 g di ricotta fresca
30g grated Parmesan Cheese/ 30 g di Parmigiano grattugiato
Finely chopped rocket salad/ Rucola tritata finemente
Chives for finishing/ erba cipollina per guarnire
Aged Balsamic Condiment Casanova/ Condimento Casanova invecchiato
Preparation/Preparazione:
- Put the Ricotta cheese in a bowl, add the grated Parmesan Cheese and the chopped rocket, then mix all together / versare la ricotta in una ciotola e lavorarla con il Parmigiano grattato e la rucola tritata.
- Stretch the bresaola slices and put the mixture in the middle of each slice then make a roll/ Stendere le fette di bresaola e porre il composto al centro, poi fare un rotolo.
- Place the rolled-up bresaola on a serving plate, garnish with a creamy aged Casanova Balsamic Condiment and serve. For further eye-catching effect, you can add a few Pearls of Balsamic on each roll. / Disporre i rotoli su un piatto di portata e versare un filo di Condimento balsamico denso (minimo 15 travasi), poi terminare con qualche ramo di erba cipollina. Per un effetto visivo maggiore, aggiungere qualche perla di balsamico su ogni rotolo.